SafePlus Mini Dispenser med anti­bakterielt fleksibelt lokk som lukker seg selv.

Økt dispenser-trygghet

Vileda lanserer en ny løsning med lukkbar dispenser og hygenisk pakkede engangskluter.

Løsningen består av SafePlus MicronRoll og SafePlus Mini Dispenser.

MicronRoll inneholder mikro­fiber­kluter i en forseglet pose. Denne passer i en sikker dispenser med et anti­bakterielt fleksibelt lokk som lukker seg selv. Dette gir sikker håndtering ved for­preparering, bruk og oppbevaring, ifølge en presse­melding fra Vileda.

Klutene skal være markedets første kluter med sertifisert opptak av bovint koronavirus 99,51% og 99,98% av bakteriene, uten desinfiserings­middel (sertifisert av et uavhengig institutt).

SafePlus Mini Dispenser skal være markedets første dispenser med et antibakterielt og selvlukkende, fleksibelt lokk. Den har etikett for tydelig merking av innhold og dato.

Det kan også fås en Maxi Dispenser. Som sørger et lokk for at dispenseren aldri er åpen. Her kan du glemme uttørkede kluter, ifølge pressemeldingen – et sertifikat viser at klutene kan behandles med desinfiserings­middel og oppbevares uten bakterie­vekst i opptil 31 dager.

Mikrofiber­klutene kan tilsettes valgfritt rengjøringsmiddel / desinfeksjon for å øke sikkerheten sammen­lignet med tørkepapir og ordinære kluter.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS