Seminar for sykehus­renhold er en av årets store konferanser for renholds­ledere og har vært arrangert hvert år siden 1997, unntatt i 2020 og 2021. Her fra seminaret i 2016.

Påmelding åpnet for Seminar for sykehus­renhold 2022

Renholds­ledere og hus­økonomer ved landets sykehus og helse­institu­sjoner – og andre – invi­teres til «Seminar for sykehus­renhold 2022».

Publisert

På grunn av pandemien ble det dessverre ikke arrangert Seminar for sykehus­renhold verken i 2020 eller i 2021. Imidlertid er ambisjonen å kunne gjennom­føre neste seminar tidlig i 2022.

Forum For Sykehus­renhold (FFS) inviterer derfor til «Seminar for Sykehus­renhold 2022», som arrangeres for 24. gang, den 9.-11. februar 2022 på Thon Hotel Arena, Lillestrøm.

Påmeldingsfrist er 6. januar 2022 (men meld dere gjerne på snarest).

Program finner du på Facebook-sidene til Forumet.

Påmelding via Provisoevent.no

Så vel tidligere som nye deltakere ønskes velkommen til tre interessante dager fullspekket med aktuelle temaer samt leveranSdør­utstilling.

Det har alltid vært meget god oppslutning om Seminar for sykehus­renhold. Arrangørene derfor med ca. 200 deltakere, som i all hovedsak vil være renholds­ledere på ulike nivåer fra ulike sykehus og institusjoner.

FFS skriver at de sin sjel i å få til et seminar med god nytteverdi, både faglig og sosialt, for deltakerne. På seminaret vil du treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner, og kan få utvekslet erfaringer.

På dag 2 vil det også på dette seminaret bli arrangert «festmiddag», noe deltakerne på tidligere seminarer har satt stor pris på. I god tradisjon vil ulike leverandører være tilstede med blant annet leverandør­utstilling dag 2.

I tillegg til flere andre interessante og engasjerende foredrags­holdere nevnes Espen R. Nakstad og Egil Lingaas. Raymond Johansen, byrådsleder i Oslo vil stå for åpning av seminaret.

Spørsmål om seminaret kan rettes til koordinator Jonny Rikstad på e-post eller telefon 958 90 554.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS