Låsbart ladeskap RP 100 for opp­bevaring og lading av små­elektro. Rommer opptil 32 mobiler eller nettbrett.

Nye ladeskap og holdere fra Røros

Under Bygg Ren Verdi stiller Røros Produkter bl.a. med brann­sikkert ladeskap for opptil 32 nettbrett / mobiler, ny universal nettbrett­holder og smart komprimator.

Publisert

– Vi kommer nå med en oppgradert løsning på «Ladeskap for nettbrett» og med dét også en ny universal nettbrett­holder, sier Stig Frode Berge.

Nettbrett­holder Universal.

.

Aursunden 60 liters avfalls­dunk med fot­pedal.

– Vi stiller også med MOSE komprimator, som nå skal logges opp med en egen App. Den samme appen vil gjelde for andre smarte produkter fra Røros Produkter, som blant annet dispenseren SmartDes. Også SmartDes vil bli vist på båten.

– Fordi det i kjølvannet av koronaen er det blitt mer fokus på berøring av ting, lanserer vi avfalls­dunken Aursunden med fotpedal. Dunken rommer 60 liter og lokket har demping.

Røros Produkter har også utviklet en ny og motorisert hotellvogn. Denne krever såpass mye plass at det ikke er helt sikkert at den kommer med på Kiel-turen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS