Bygg Ren Verdi 2021 avholdes om bord på Color Lines ferje Oslo-Kiel i november. Påmeldings­frist er 20. september.

Nå kan du melde deg på til Bygg Ren Verdi

Det er en glede for oss å invitere til bransjens viktigste møteplass i regi av NHO Service og Handel, NFSR, RELE og Renholdsnytt.

Alle som jobber med renhold, eiendoms­drift og for­valtning er i mål­gruppen når samles til konferanse og messe på Kiel-ferja 9.-11. november 2021.

– Vi har fått tilbake­meldinger om at folk gleder seg til å møtes igjen til faglig og sosialt utbytte, og ikke minst messe, om bord på Kiel-ferja, sier Hege Wilsbeck, leder i Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR), som sammen med Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE), Bransje­foreningen Drift & Service i NHO Service og Handel og Renholdsnytt står som arrangør av konferansen som favner hele bransjen.

Omfattende utstilling

Som tidligere år er det RELE som har ansvar for organiseringen av den populære utstiller­messen.

Påmelding

gjøres via vår tekniske samarbeids­partner Proviso. Siste dato for påmelding til konferansen er 20. september 2021.

Meld deg på her

Datoer

Ved ombord­stigning finner registrering sted på Hjortneskaia i Oslo tirsdag 9. november kl. 09.00-10.00. Skipet returnerer til Oslo torsdag 11. november kl. 10.00.

Det er mulighet for å gå i land i Kiel 10. november.

Husk uansett å ta med pass.

Program

Pr. dags dato er det foreløpig ikke så mye av programmet som er røpet, men det er klart at «Fenriken» kommer til Bygg Ren Verdi for å snakke om tydelighet i leder­rollen og hva klar kommunikasjon kan bidra til.

Hege Wilsbeck kan ellers fortelle at bransjen og arbeids­livet etter pandemien vil stå sentralt.

Egen nettside

Mer informasjon, løpende oppdatering av program og praktiske opplysninger finner du på:

Bygg Ren Verdis nettside

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS