Rob den Hertog (t.v.) går av med tidlig­pensjon og overlater direktør­stillingen for renholds­messen Interclean til Robert Stelling.

Rob den Hertog gir seg som sjef for Interclean

Går av med tidlig­pensjon etter 16 år som leder for verdens største renholds­messe.

Publisert

Rob den Hertog begynte å arbeide for den Amsterdam-baserte messe­arrangøren RAI i 1992 og overtok som direktør for messen Interclean da forgjengeren Jos van den Berg gikk av med pensjon i 2004.

I løpet av årene Rob den Hertog har ledet Amsterdam-messen, har antallet besøkende økt fra 27 000 til 33 000 og antallet utstillere fra 525 til 900.

Hans siste år ved roret har vært begivenhetsrikt. Pandemien endret på kort varsel det som skulle blitt den største fysiske messen i Intercleans historie, til en kamp for å overleve og konvertere til en digital messe­versjon. Som vi vet, gikk den første Interclean Amsterdam Online av stabelen 3.-6. november 2020.

Det blir Robert Stelling som overtar ledertrøya. Han har vært med på arrangør­siden for Interclean siden 2012 og ledet mye av utstillings­biten i Amsterdam. Rob den Hertog ga seg offisielt 1. januar. Nå satser han på å nyte pensjonstilværelsen og fungere som en rådgiver for RAI generelt.

Kilde: Rob den Hertog hands over the management of Interclean

https://www.intercleanshow.com/news/team/rob-den-hertog-hands-over-management/

Les også deres tilbakeblikk på tidligere messer: Duo interview with Robert Stelling and Rob den Hertog

https://www.intercleanshow.com/news/team/interview-robbert-stelling-rob-den-hertog/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS