Elektrifisering av bilparken er ett av flere tiltak for å bidra til CO2-reduksjon.

Coors bilflåte blir elektrisk

Vil elektrifisere bilparken i løpet av de kommende årene som en del av arbeidet med å oppnå 50 prosent reduksjon i selskapets CO2-utslipp innen 2025.

Publisert

Coors mål er å bli et reelt bærekraftig selskap. Selskapet er forpliktet til Science Based Targets-initiative, og gjennom­fører nå flere tiltak for å fremme ansvarlig forbruk og å redusere utslipp.

– Elektrifisering av bilparken vår er ett av flere viktige tiltak vi gjør for å bidra positivt til å redusere CO2-utslippene våre, og det er et arbeid som har pågått over flere år, sier Henrik Fonahn, leder for bærekraft i Coor.

– Selv om utslipp fra biler er en relativ beskjeden del av vår totale miljø­belastning, er det samtidig et viktig signal til våre kunder og ansatte om at vi tar våre ambisjoner om å være reelt bære­kraftig selskap på alvor, sier han.I Coor er det flere typer biler, og derfor vil over­gangen skje gradvis med firma­biler som første skritt. I de fire landene der Coor er til stede (Danmark, Sverige, Norge, Finland) arbeides det med å finne ut hvordan veien til en fossilfri bilflåte ser ut i hvert land.

Kilde: Coors bilflåte blir elektrisk

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS