Coor styrker seg i regionen, samtidig som hele teamet i R & K Service AS fortsetter som før, slik at kundene vil merke minimale endringer.

Coor kjøper R & K Service

Coor har i dag kjøpt den Stavanger-baserte renholds- og kantine­leverandøren R & K Service AS.

Publisert

R & K Service omsetter for om lag 80 MNOK og har rundt 130 ansatte. Oppkjøpet vil gi Coor økt geografisk dekning i Norge, og vil styrke vår kompetanse innen renhold og kantine, skriver Coor i en pressemelding.

– Dette oppkjøpet passer godt inn i Coors vekststrategi. Det er et veldrevet selskap med høy kundelojalitet og Coor vil få enda bedre geografisk dekning i Norge. Vi ser frem til å få alle de flinke ansatte til R & K Service om bord i Coor for å utvikle tjenestene våre sammen, sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge.

– R & Ks profil, der service, kvalitet, kompetanse og lagarbeid sitter i høysetet, passer godt sammen med Coors selskapsverdier og vi tror derfor dette er en god kulturell match, sier han.

Snart 30 år

R & K Service ble stiftet som en renholdsbedrift i 1992, der målet var å tilby høy servicegrad og kvalitet lokalt i Rogaland. Siden den gang har bedriften utviklet seg til å operere i flere fagområder og tilbyr i dag også kantinetjenester, catering og byggrenhold.

I følge pressemeldingen er R & K Service AS i dag en av distriktets ledende aktører innenfor renhold og kantinetjenester. Kundegruppen er stor og varierer fra små, mellomstore og større virksomheter – til idrettsarenaer og offentlige bygg.

Styrker seg på Facility Management

– Gjennom oppkjøpet av R & K Service vokser Coors norske virksomhet i tråd med vår vekststrategi og Coors posisjon som markedsledende i Norden innenfor IFM styrkes ytterligere, kommenterer AnnaCarin Grandin, administrerende direktør og konsernsjef i Coor.

Medarbeidere fortsetter

Tidligere eier og daglig leder Bernt Ellingsen vil fortsette i stillingen som daglig leder.

– Dette er en viktig milepæl for R & K Service AS. Vårt kundefokuserte selskap får nå mulighet til å bli en del av en sterk nordisk merkevare. Vi får tilført ytterligere kompetanse og kan videreutvikle samarbeidet med våre kunder, sier han.

– Jeg ser frem til at vi sammen skal fortsette arbeidet med å styrke det som alltid har vært kjennetegnet til R & K Service AS, nemlig fleksibilitet og kunden i sentrum. Hele teamet i R & K Service AS fortsetter som før slik at våre kunder vil merke minimale endringer, sier daglig leder Bernt Ellingsen.

Kilde: Coor kjøper stavangerbedriften R & K Service

https://www.coor.no/presserom/pressemeldinger/2021/coor-kjoper-stavangerbedriften-r-k-service/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS