Torks nye klut er 99 prosent plantebasert.
Torks nye klut er 99 prosent plantebasert.

Plantebaserte «grønne» kluter

Torks nye Biobased Heavy-Duty Cleaning Cloth er laget av 99 prosent biobasert fiber.

Publisert

Bedrifter over hele verden krever produkter som kan bidra til grønn omstilling, men ingen ønsker at det skal gå på bekostning av produktivitet, skriver Tork i en presse­melding om sine nye kluter.

De nye klutene skal ha bedre absorpsjon, holdbarhet og løsemiddel­forbruk, og samtidig redusere utslipp og negativ miljø­påvirkning.

Tork® Rengjøringsklut Ekstra Sterk – 99 % biobasert, som den heter på norsk, er sertifisert som OK biobasert av TÜV Austria.

Tork oppgraderer også hele porteføljen sin med ny emballasje. Selskapets nye plast­emballasje er laget av 30 prosent resirkulert materiale, og papp­emballasjen kommer i 100 prosent resirkulerbar fiber. Dette skal bidra til en kraftig reduksjon i bruk av ny plast.

Torks melder også at deres produkter har gjennom­gått flere forandringer enn kun de miljømessige. Tork Cleaning Cloths er nå sammen­brettet for rask og enkel tilgang. I tillegg sørger én-om-gangen dispensering for at brukerne kun får det de behøver, noe som reduserer avfallet.

.

Ill.foto av den nye kluten.
Ill.foto av den nye kluten.

.

Empty article - Title

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS