Ellen Nygard (tale) og Camilla Foss (animasjon) ved OsloMet står bak den nye animasjons­videoen.

Hva er FM?

OsloMet har laget en kul animasjons­video for å promotere faget eiendoms­forvaltning. Siste dag for opptak av enkelt­emne­studenter er i dag, 20. august.

Publisert

Roboter, ny teknologi, effektive planleggings­verktøy, kunstig intelligens, bære­kraftige kantiner og avansert energi­styring har for alvor gjort sitt inntog i mange norske virksomheter.

Alle er eksempler på støtte­funksjoner innenfor eiendoms­drift, som i stor grad er en forutsetning for at kjerne­virksomheten kan løse sine oppgaver effektivt.

Egne studieemner ved OsloMet

Nå har Ellen Nygard på Handels­høyskolen ved OsloMet har, sammen med Camilla Foss, DIGIN ved OsloMet, laget en animasjons­video på Youtube, som omhandler faget Facility Management og studie­tilbudet ved OsloMet.

– Facility Management er ledelse og utøvd lederskap som skal tilføre kjerne­virksomheten til organisasjonen en merverdi, forklarer Ellen Nygard, som er faglig ansvarlig for studie­tilbudet i Facility Management på Handels­høyskolen ved OsloMet.

Kampanje på Facebook

Hun beretter at det i sommer har gått en kampanje på Facebook for å rekruttere til OsloMets studie­tilbud i Facility Management. Kampanjen har blitt lenket til nettsiden til Facility Management på oslomet.no.

På denne nettsiden ligger animasjons­videoen, et intervju med Ellen Nygard, informasjon om de to FM-emnene hvor det går fram hvordan søke opptak, hva er opptaks­kravene osv. Se linken over.

Vil du søke, så haster det

Siste dag med opptak for enkeltemne­studenter er i dag, 20. august 2021.

Tilbake­meldingen Ellen Nygard har fått fra opptak, er at det er god søkning høstens FM-emne der under­visningen starter 10. september.

Videoen finner du her (link til Youtube)

Opplysninger om FM-emnene ved OsloMet

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS