– Sprit for desinfisering er en meget beskjeden kostnad med stor verdi, sier Espen Agnalt.

God hånd­hygiene er kommet for å bli

– God hånd­hygiene og andre smitte­vern­tiltak er som å ta på seg sikkerhets­belte i bilen. Det er vaner som er kommet for å bli.

Publisert

Det sier adm.dir. Espen Agnalt i Rentokil Initial Norge, en av medlems­bedrifene i NHO Service og Handel. Tidligere denne uken arrangerte de i Arendal debatt om hvordan smitte­vernet blir fremover.

Han trekker fram bedre hånd­hygiene som et av de enkleste tiltakene for god folke­helse og redusert smitte­spredning.

– Vi ser at dette nå etterspørres i større grad, også når vi er i ferd med å gå inn i den nye normalen, sier Espen Agnalt. Han forteller at hånd­desinfisering er svært tids- og kostnads­effektivt, sammen­lignet med mange andre tiltak.

– Sprit for desinfisering er en meget beskjeden kostnad med stor verdi. Jeg håper Norge vil lære av asiatiske land og at vi får et varig fokus på hygiene, sier Agnalt.

Kilde: -God håndhygiene er kommet for å bli

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS