Vær kreativ og vis renholderne hvor godt du setter pris på jobben de gjør.

En god uke igjen til Renholderens dag

Nå er det litt over en uke igjen til Renholderens dag, som markeres første mandag i hver desember, denne gang 6. desember.

Publisert

I skrivende stund kan det synes som om også årets feiring, iallfall enkelte steder, kan bli påvirket av pandemien.

Men der «butikken» driftes som vanlig, oppfordrer Renholdsnytt både renholds­ledere og andre til å stikke hodene i bløt, slik at nettopp din arbeidsplass kan hedre en yrkes­gruppe der mange har vært front­kjempere under pandemien.

Renholderens dag er innført for å vise fram renholderne og gjøre andre ansatte – og renholderne selv – bevisste på hvor viktig en renholder er. I 2021 feires dagen for 21. gang i Norge.

Dagen har vært vanlig å ferie med kake, boller, t-skjorter, utlodninger, aktiviteter, plakater og andre påfunn for å hedre renholdere.

Hvis dere i år ikke skulle ha mulighet til å møtes fysisk, heng for eksempel opp plakater med pene bilder av dine medarbeidere, ros dine kolleger på Facebook eller send en hyggelig hilsen til nettbrett / mobil. Men hva du enn gjør – sørg for å skape litt blest overfor alle på arbeidsplassen, ikke bare innad i renholds­avdelingen.

Som vi sa også i fjor: Renholdere fortjener virkelig å bli synlig­gjort. Uten dyktige renholdere kunne pandemien hatt en helt annen spredning her i landet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS