Avholdes 1/3-2018 hos Stami i Oslo. Du må melde deg på hvis du vil delta fysisk, ellers kan du følge seminaret på STAMIS web-TV.
Avholdes 1/3-2018 hos Stami i Oslo. Du må melde deg på hvis du vil delta fysisk, ellers kan du følge seminaret på STAMIS web-TV.

Webinar: Smitte­risiko på kontoret

Statens arbeids­miljø­institutt inviterer til frokost­webinar 29. april. Tema: Velkommen tilbake – arbeids­miljø på kontoret.

Publisert

Kontor­konsepter bidrar til syke­fravær og frafall fra arbeidslivet. En mekanisme kan være mikro­biologisk smitte. Covid-19 er bare én av mange typer koronavirus­sykdommer. Hvordan skal man forholde seg til smitte­risiko på kontoret i 2021?

Når vi vender tilbake til kontorene må vi ta stilling til arbeids­former som hjemmekontor / avstandsarbeid og kontor­konsepter.

Forsknings­direktør Stein Knardahl vil i webinaret gå gjennom forskning om kontor­arbeids­plassen og sykefravær og frafall og diskutere utfordringer som arbeids­givere, ledere og ansatte møter etter Covid-19.

Webinaret foregår fra kl. 09 til 10 og kjøres over Zoom. Påmelding på link under:

Frokostwebinar: Velkommen tilbake! Arbeidsmiljø på kontoret

https://stami.no/kurs/frokostwebinar-velkommen-tilbake-arbeidsmiljo-pa-kontoret/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS