Skal du til Amsterdam i mai 2020, blir du ikke alene. Allerede nå begynner hotellene å bli booket vekk. (Ill.foto fra kanal­cruise: teh)

Stive priser i Amsterdam

Tenkt deg til renholds­messen Interclean i mai? Hotellene begynner å bli utsolgt og vet å ta seg godt betalt denne gang. Her får du reisetips.

Publisert

Messen avholdes 12.-15. mai 2020 og det ventes over 900 utstillere. Datoene krasjer perfekt med finalene i Eurovision Song Contest, som avholdes i Rotterdam 12., 14. og 16. mai. Dette har presset prisene også i Amsterdam.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I Amsterdam sentrum og messe­området Amsterdam RAI drar det seg fort opp i 2-3000 kroner pr. natt for et firestjerners hotell – gjerne 4000+ hvis du håper på å få det innenfor en kilometer eller to.

Billigere alternativer finnes, men sjekk grundig hvis du vil unngå felles sovesal og felles bad.

Reise med tog

Et alternativ er å overnatte i en av nabobyene. Neder­landsk kollektiv­transport er meget godt utbygd. For en utlending er tilbudet så stort at det mildt sagt virker forvirrende, men hvis du forbereder deg litt, er det i realiteten ganske enkelt.

Den offisielle rute­planleggeren fra Nederlandse Spoorwegen omfatter både tog, buss, metro og trikk, samt plattform­avganger og kart, og kan ses på:

https://www.ns.nl/en/journeyplanner/#/

Et alternativ er den private varianten:

https://9292.nl/en

I en del tilfeller, som for markante lande­merker, museer og annet, trenger du ikke kjenne gate­adressen du skal til/fra – det kommer raskt opp forslag når du begynner å taste.

Kommer du med tog, heter messe­stasjonen Amsterdam RAI. Tar du t-bane nr. 52, heter den Metro­station Europa­plein. Tar du trikk 4, heter den Station RAI.

Reise lokalt med trikk / buss

Både ns.nl og 9292.nl penser raskt deg inn på t-bane, men bor du innenfor noen kilometer fra messe­området, kan det være enklere å holde seg på én og samme trikk eller buss. Bruk f.eks. reise­planleggeren til trikk­selskapet GVB:

https://en.gvb.nl/

Les ellers: Interclean letter på sløret. Den kommende renholds­messen i Amsterdam lover særlig tre store trender: roboter, data og bærekraft. (15/1-2020.)

http://renholdsnytt.no/interclean-letter-p%C3%A5-sl%C3%B8ret

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS