Vis renholderne hvor viktige de er!
Vis renholderne hvor viktige de er!

Klapp for en renholder!

Renholdsnytt oppfordrer alle til å ta en skikkelig klapp for renholderne. Gjerne onsdag 18. mars kl. 12.00, eventuelt et annet tidspunkt som passer for din arbeidsplass. Renholderne gjør nå en utrolig viktig innsats for Norge.

Publisert

I en hyggelig artikkel i VG oppfordrer sykepleier Jannike Arnesen ved Sørlandet sykehus oss til å klappe for renholderen, og ikke bare for helsepersonell på sykehusene. Hun mener at det er mange uten helsefaglig utdanning i sykehus som fortjener en vel så stor applaus som henne. Som hun skriver i VG-kronikken:

– Uten renholdere kunne jeg ikke gjort jobben min. Koronaen ville spredt seg i rekordfart, og det hadde ikke vært noen vits å isolere noen pasienter.

– Flere av dem som akkurat nå står i frontlinjen mot koronasmitte i sykehus har flyktet fra krig og konflikt. Nå stiller de opp for Norge. Det er jeg skikkelig takknemlig for, og de fortjener skikkelig applaus!

Vi takker Svend Bakkevik i Ken Hygiene Systems for tipset.

– Aldri i min levetid har vel renholderen vært viktigere, skriver han i en hyggelig e-post til oss.

Se ellers VGs kronikk: I går felte jeg en tåre på jobb:

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/xPvW2p/i-gaar-felte-jeg-en-taare-paa-jobb

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS