Seminar for sykehus­renhold er en av årets store konferanser for renholds­ledere og har vært arrangert hvert år siden 1997. I 2020 skulle det vært avholdt for 24. gang. Her fra et tidligere seminar (2016).

Seminar for sykehus­renhold avlyses

Grunnet stor usikkerhet rundt korona­situasjonen har styret i Forum for sykehus­renhold valgt å avlyse årets seminar, som skulle vært i Trondheim 23-25/9. Neste seminar blir i 2021 i Oslo.

Styret har valgt å arrangere seminar i 2021 i Oslo. Mer info kommer på deres hjemmeside http://www.sykehusrenhold.no/cgi-bin/sykren/index.html og på Facebook i løpet av høst-vinter 2020-2021.

.

Seminaret har gått på rundgang mellom byene med universitetssykehus, dvs. Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø. Premie utdeles ikke for å gjette hvor 2018-seminaret gikk av stabelen.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS