Desinfiseringssettet ettermontert på sittebil.

Etter­monterings­sett for des­infi­sering

Kärcher har utviklet et nytt monterings­sett for spray­desinfisering med sine gulvvaske­maskiner B 150 R og B 200 R.

Publisert

Ved bruk av riktig desinfiserende rengjøringsmiddel, via sprøytebommen eller hånddysen, kan bakterieantallet på gulv, vegger og møbler reduseres effektivt, skriver Kärcher i en pressemelding. Også spraydesinfeksjon i samsvar med gjeldende retningslinjer er mulig med et egnet desinfeksjonsmiddel.

Monteringssettet.

En ekstra sprøytebom for desinfisering/desinfiserende rengjøring av gulv er festet over nalen på baksiden av maskinen. Den fordeler desinfeksjonsmiddelet/det desinfiserende rengjøringsmiddelet fra rentvannstanken veldig fint over hele maskinens arbeidsbredde, og sikrer dermed tilstrekkelig fukting for desinfisering mens den angitte eksponeringen og tørketiden sørger for reduksjon av bakteriene på overflaten. Tilbehøret kan også brukes parallelt med rengjøringsprosessen med gulvvaskemaskinen.Hånddysen gjør det mulig å rengjøre vegger eller gjenstander som hyller, dørhåndtak, rekkverk, benker eller minibanker - under drift kan brukeren enkelt bytte mellom sprøytebom og hånddyse.

Utvalget av maskinens funksjoner er utvidet med det nye tilbehøret, mens tidligere funksjoner forblir uendret.

Hånddyse for desinfisering.

Kärcher understreker at nøye vedlikehold og rengjøring av maskinen før og etter hver bruk er nødvendig for effektiv desinfisering. For desinfisering må det alltid brukes et egnet desinfeksjonsmiddel for spray, for eksempel RM 735. Produsentens spesifikasjoner og forskrifter i enkelte land må følges.

Arbeidsbredde sprøytebom er 1300 mm, mens arbeidsbredde for rengjøring og spraying er 1200 mm. Gjennomstrømningshastighet for hånddyse er 0,5 l/min og for sprøytebom 1,2 l/min.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS