Konferansen avholdes digitalt 14. oktober 2020. Påmeldingsfrist er forlenget til 12/10.

Konferanse nærmer seg 1000 påmeldte

Den digitale renholds­konferansen fra Datec og NFSR den 14/10 har allerede over 800 påmeldte. Bedrifts­påmelding gjør at virksom­heter kan melde på så mange de vil. Frist 12/10.

Publisert

Jørgen Sannesmoen, adm.dir. hos Datec, forteller at han har fått tilbakemelding fra flere organisasjoner som planlegger å lage en hel liten happening der de f.eks. viser arrangementet på storskjerm til sine ansatte.

Så langt er det over 800 påmeldte, men han har håp om at over 1000 vil melde seg på. Man kan nemlig melde seg på enten som enkeltdeltaker (kr 490), eller som organisasjon (kr 1990), med ubegrenset antall deltakere.

Konferansen vil kun gå digitalt, og det vil være mulig (for de påmeldte) å se innleggene også i ettertid. De fleste foredrag er innspilt på forhånd, i tilfelle det skulle oppstå tekniske problemer, mens de mange ulike debattene/ekspertpanelene skal foregå «live».

Påmeldingsfrist til konferansen er forlenget til 12. oktober

https://events.provisoevent.no/datecas/events/dk20nfsr-digitalkonferanse-2020/register

Les mer om konferansen:

https://dk20.no/#sistenytt

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS