NFSR og Datec er stolte over å invitere til nok en lederkonferanse for renholdsbransjen. Denne gangen heldigitalt
NFSR og Datec er stolte over å invitere til nok en lederkonferanse for renholdsbransjen. Denne gangen heldigitalt

Påmelding åpnet for NFSR & Datec

Onsdag 14.oktober vil Datec og NFSR i samarbeid arrangere bransjens første digitale live-streamede konferanse. Nå kan du melde deg på.

Publisert

Denne konferansen erstatter de tradisjonelle konferansene de to aktørene hadde planlagt i 2020. De skriver:

Solidarisk står vi sammen for å utvikle bransjen, og gjennom innovative løsninger vil vi tilby en spennende konferanse tilpasset den nye hverdagen.Med «live» studio fra både Oslo og Trondheim i ekte «Skavlan»-stil, vil vi engasjere deltakerne med innslag gjennom intervjuer, reportasjer og spennende innledere. Eksperter i studio vil debattere temaer og deltakerne kan gjennom chat engasjere seg med spørsmål underveis.Vi har stor tro på denne formen for konferanse og gleder oss til å dele dagen og skape engasjement sammen med dere, helt uavhengig av hvor du måtte befinne deg. Du trenger kun en oppkobling til internett for å kunne delta.

Påmelding, program, intervjuer med foredragsholdere og promoteringsfilm på:

https://dk20.no/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS