Renholds­messen Interclean avholdes på Amsterdam RAI 3.-6. november 2020 - og i tillegg på internett. Her fra messen i 2018.

Amsterdam blir hybrid

Renholds­messen Interclean melder at de utvider fra et rent fysisk arrange­ment, til også å omfatte online aktiviteter på internett.

Det er nok mange arrangører som føler på all den usikkerhet som skapes av koronapandemien, og Amsterdam-messen har allerede blitt utsatt fra mai til 3.-6. november. Nå velger arrangøren, RAI Amsterdam, å utvide ved å tilby flere av aktivitetene på nett.

Deltakere vil dermed kunne følge programmet enten på den fysiske messen i Amsterdam, eller gjennom flere interaktive sesjoner der de også kan stille spørsmål direkte til foredragsholderne.

Utstillingssjef Robert Stelling forklarer at de er overbevist om at de skal takle det fysiske smittevernet slik at alle deltakere som møter fysisk, skal være helt trygge. Blant annet må alle ha 1,5 meter avstand til andre til enhver tid, det vil være 4 meter brede ganger, og det vil være vakter som passer på at reglene overholdes og for å hjelpe til med å stimulere «flyten» blant publikum for å unngå opphopninger. Gulvflatene vil bli omarbeidet og det vil være tilgjengelig berøringsfri hånddesinfeksjon, såpe, papirtørk, antiseptiske servietter og annet.

Messen ble første gang avholdt i 1967 og skal være verdens største for renholds- og hygienebransjen. Den er godt besøkt også av nordmenn.

Kilde: E-post fra Interclean

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS