Senion at Work skal hjelpe de ansatte ved blant annet å visualisere hvilke rom og overflater som har blitt brukt gjennom dagen for å unngå smittefare.

App ser hvor kolleger har vært

Sodexo tilbyr nå kontor­appen Senion at Work. Den kan bl.a. visua­lisere hvilke flater som har blitt brukt gjennom dagen for å unngå smittefare.

De siste månedene har mange kontorer vært helt eller delvis stengt for å redusere smittespredningen. Når ansatte nå begynner å komme tilbake til arbeidsplassene sine, stilles det nye krav og forventninger til kontormiljøene, melder Sodexo.

Virksomheter ser på hvordan de kan skape miljøer der de ansatte føler seg både trygge og produktive. For å dekke disse nye behovene tilbyr Sodexo den nye appen for eiendomsmarkedet og større kunder.

En måte Senion at Work hjelper ansatte på, er gjennom å visualisere hvilke rom og overflater som har blitt brukt gjennom dagen for å unngå smittefare.

Kilde: Sodexo tilbyr Senions innovative kontorapp

https://www.mynewsdesk.com/no/sodexo/pressreleases/sodexo-tilbyr-senions-innovative-kontorapp-3020351

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS