Det danske hoved­kontoret til ISS.
Det danske hoved­kontoret til ISS.

Vekst i første kvartal

ISS-konsernet melder at omsetningen inter­nasjonalt økte i første kvartal 2020, selv om påvirkningen fra COVID-19 trakk betydelig ned mot slutten av perioden.

Omsetningen økte med 2,4% fra første kvartal 2019 til 2020. Vektsen var særlig drevet av storkunder og sterk etterspørsel etter dyprengjøring og desinfisering.

ISS skriver virksomheten er blitt stadig mer påvirket av pandemien. Man forventer en nedgang i virksomheten på rundt 20 prosent for april. Likviditeten er likevel god, med DKK 11 milliarder tilgjengelig pr. 30. april 2020.

Etter et dataangrep i februar har konsernet nå kontroll på mesteparten av sin IT-infrastruktur. Opprettingskostnadene anslås nå til DKK 500-750 millioner, mot tidligere DKK 450-800 millioner.

Kilde: Solid organic growth and strong liquidity despite significant COVID-19 impact towards the quarter-end

https://inv.issworld.com/news-releases/news-release-details/solid-organic-growth-and-strong-liquidity-despite-significant

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS