Marianne Storhaug blir direktør for salg og forretnings­utvikling i Coor Norge.

Marianne Storhaug inn i Coor Norge

Marianne Storhaug har begynt som direktør for salg og forretnings­utvikling i Coor Norge.

Publisert

Hun kommer fra stillingen som direktør i Capgemini Invent, der hun de siste 10 årene har jobbet med salg og ledelse, strategisk rådgivning og fagutvikling.

Coor tilbyr både såkalt «integrert FM», der det leveres et bredt spekter av tjenester til en kunde, samt renhold, kantine og eiendomsdrift som enkelttjenester.

Storhaug er utdannet sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, samt innen corporate finance. Tidligere har hun blant annet arbeidet innenfor private equity og i Storebrand.

«Jeg har et svært positivt inntrykk av Coor, og er imponert over alle de dyktige og løsningsorienterte medarbeiderne jeg har hatt gleden av å treffe så langt. Fokuset på innovasjon, digitalisering, bærekraft og mennesker var noe av det som spesielt tiltalte meg ved Coor», sier Storhaug.

Coor opplever stor etterspørsel etter facility management-tjenester, og har en ambisiøs vekststrategi.

«Jeg er glad for å få Marianne med på laget. Med hennes erfaring fra strategisk rådgivning og systematisk arbeid med strategiske kunder tror jeg hun er riktig person til å videreutvikle salgs- og forretnings­utviklings­funksjonen i Coor», sier Nikolai Utheim, adm. direktør i Coor i Norge.

Storhaug blir del av toppledergruppen i Coor i Norge.

Kilde: Sterkt tilskudd til Coors toppledelse

https://www.coor.no/presserom/pressemeldinger/2020/sterkt-tilskudd-til-coors-toppledelse/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS