Veritas-senteret på Høvik omfatter blant annet 100 000 kvm i kontorbygg, 40 000 kvm i parkeringshus, 40 boliger og 300 mål med park, brygger og naturområder.

Coor fornyer med DNV

Coor får drifts- og vedlikeholds­ansvaret for Veritas-senteret på Høvik og Veritas-bygget i Stavanger.

Publisert

Det Norske Veritas Eiendom AS (DNVE) har inngått ny avtale med Coor, skriver sistnevnte i en pressemelding. DNVE er eier av Veritas-senteret på Høvik utenfor Oslo der DNV GL og Stiftelsen Det Norske Veritas har sine hovedkontor.

Avtalen innebærer at Coor har ansvar for å utvikle og ta hånd om alle drifts- og vedlikeholds­tjenester i Veritas-senteret, herunder 100 000 kvm i kontorbygg, 40 000 kvm i parkeringshus, 40 boliger og 300 mål med park, brygger og naturområder, innbefattet den prisbelønte Veritasparken.

Coor skal også ta hånd om alle drifts- og vedlikeholds­tjenester for Veritas-bygget i Stavanger, med 15 000 kvm kontor og 5000 kvm parkering. Dette bygget er eid av DNV GL Pensjonskasse.

– Etter 15 års samarbeid har Det Norske Veritas Eiendom inngått en ny avtale med Coor etter en omfattende anbudsprosess. Vi setter stor pris på denne tillits­erklæringen og er glade for at DNVE er fornøyde med våre tjenester. Vi jobber hardt med å stadig utvikle og forbedre leveransen for å kunne støtte både DNVE, leietagere og besøkende til Veritasparken på best mulig måte, kommenterer Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge.

Kontrakten har en varighet på opp til fem år dersom alle forlengelses­opsjonene blir utløst.

Kilde:

https://www.coor.no/presserom/pressemeldinger/2020/det-norske-veritas-eiendom-har-inngatt-ny-avtale-med-coor/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS