Elite Service Partner AS flyttet inn i nye og moderne lokaler 1. november 2020.

Elite har flyttet

Elite Service Partner AS har flyttet sitt hoved­kontor noen hundre meter vestover. De er fortsatt å finne på Ramstads­letta utenfor Oslo.

Publisert

Etter over 11 fine år på Ramstadsletta nr. 3 flytter vi nå våre kontorer og medarbeidere noen få hundre meter vestover til Ramstadsletta nr. 15.

Elite Service Partner AS har i løpet av disse årene opplevd en fantastisk vekst, og utvidet og tilpasset våre lokaler så godt vi har kunnet underveis, skriver selskapet.

De skriver videre:

Nå er tiden overmoden for oss til å flytte til nye, moderne lokaler med tilhørende flotte og romslige fasiliteter i hjertet av Bærum kommune. Dette blir vår nye «storstue» og et verdig og praktisk hovedkontor for Elite Service Partner AS i Norge.

For våre kunder innebærer overgangen til nye lokaler ingen endringer. Flytteprosessen er nøye planlagt, og vi har sikret at vi opprettholder vanlig drift gjennom hele flytteperioden.

Fra og med 1. november 2020 vil vår nye besøks- og postadresse være: Elite Service Partner AS, Ramstadsletta 15, 1363 Høvik

Kilde: Elite Service Partner AS flytter!

https://www.elite.as/vi-flytter-til-nye-og-storre-lokaler/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS