Etter først å ha utsatt messen fra mai til november, ser arrangørene at det blir vanskelig fysisk å avholde renholdsmessen Interclean på en skikkelig måte i 2020. I stedet vil den gå digitalt.

Amsterdam-messen blir kun digital

Interclean Amsterdam 2020 avlyses som fysisk arrange­ment. I stedet vil renholds­messen gå digitalt 3-6/11.

Publisert

Organisatoren RAI Amsterdam sier i en pressemelding at de var klare til å avholde den fysiske messen i tråd med alle smittevernråd.

Utviklingen i Covid-19-pandemien gjør imidlertid at mange internasjonale utstillere og besøkende er blitt nødt til å kanselere på grunn av markedsforhold eller reiserestriksjoner.

Derfor vil den velkjente renholdsmessen kun gå som en virtuell opplevelse i 2020. Datoene blir, som tidligere annonsert, 3-6/11-2020.

Interclean har i over 50 år vært en møteplass for renholds- og hygienebransjen. Bas Dalm ved RAI Amsterdam uttaler årets messe, som opprinnelig skulle gått av stabelen i mai 2020, ville blitt den største noen sinne. Neste fysiske messe ventes i 2022.

Interclean har for øvrig nettside:

https://www.intercleanshow.com/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS