Ingeborg Malterud blir ny fagsjef for Renhold og fasilitetstjenester i NHO Service og Handel. Her fra foredrag under Bygg Ren Verdi 2019.
Ingeborg Malterud blir ny fagsjef for Renhold og fasilitetstjenester i NHO Service og Handel. Her fra foredrag under Bygg Ren Verdi 2019.

Malterud blir fag­sjef for renhold

Ingeborg Malterud er ansatt som fagsjef Renhold og fasilitets­tjenester i NHO Service og Handel. Hun begynner 1. mai, mens Anne Jensen slutter 1. juli.

Publisert

Ingeborg Malterud er ansatt som Fagsjef Renhold og fasilitetstjenester i bransjeforeningen Drift og Service i NHO Service og Handel. Bransjeutvalget er svært fornøyd med valget.

– Dette er vi svært godt fornøyd med, sier leder i bransjeutvalget Renhold og nestleder i styret for Drift og Service, Tom Tollefsen, ISS.

– Ingeborg Malterud har en bred erfaring på en rekke områder som er viktig for renholds-bransjen, både når det gjelder rammebetingelser, kompetanse og rekruttering, sier han.

Ingeborg Malterud har arbeidet med et bredt spekter av servicebedrifter når hun nå kommer fra stillingen spesialrådgiver Arbeid og Inkludering i NHO Service og Handel. Hun har jobbet som spesialrådgiver for arbeid og inkludering i NHO Service og Handel, der hun har vært ansvarlig for kompetansehenvende tiltak og bransjeovergripende samarbeid. Malterud har ellers jobbet med arbeidslivspolitiske områder, inkluderende arbeidsliv, kvalifisering og arbeidsinkluderingsmetodikker.

– Jeg er glad for å se at Renholdsbransjens aktører satser videre på å utvikle faget og bransjen inn i nye utfordrende tider. Det er med litt vemod at jeg slutter 1. juli 2020 og ønsker med dette Jorulf og Ingeborg lykke til i en uforutsigbar fremtid - som alltid vil ha behov for Renhold og de andre fagområdene Drift og Service representerer, sier Anne Jensen, direktør Bransjeforeningen Renhold & Eiendomsservice.

Kilde: «Ansetter Fagsjef Renhold og fasilitetstjenester» i Nyhetsbrev mars 2020 fra bransjeforeningen Drift og Service

Se også: Ingeborg Malterud er ny fagsjef

https://www.nhosh.no/bransjer/renhold/nyheter-renholdsbransjen/2020/ingeborg-malterud/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS