– Det er nå krisen er på sitt verste og bedriftene har behov for oppdrag, under­streker Anne-Cecilie Kaltenborn i NHO Service og Handel.

Ta del i dugnaden og for­leng kon­trak­ter

– Hvis man har tenkt å for­lenge en kontrakt, hvorfor vente til mai, juni eller juli, spør Anne-Cecilie Kaltenborn, adm. dir. i NHO Service og Handel til E24.

Publisert

Offentlig sektor er i stor grad skånet for de økonomiske ringvirkningene som rammer privat næringsliv. Nå mener NHO Service og Handel at offentlige foretak må bidra i dugnaden.

– Hvis man har tenkt å forlenge en kontrakt, hvorfor vente til mai, juni eller juli, spør Anne-Cecilie Kaltenborn?

– Det er nå når krisen er på sitt verste og bedriftene har behov for oppdrag, sier hun.

Én bedrift som har fått forlenget kontrakt hos det offentlige er NHOSH-medlem Royal Renhold. Kontrakten med statlige Kompetanse Norge skulle egentlig ikke opp for forlengelse før i mai, men allerede tidlig i april ble partene enige om forlengelse.

– Vi skulle forlenge renholdsavtalen ved kontorene våre i Bergen, og da tenkte vi det var naturlig å forlenge den for kontorene i Oslo også. Det er ikke voldsomme bidraget, men det er ålreit å kunne hjelpe til med å holde hjulene i gang, sier direktør Sveinung Skule i Kompetanse Norge.

Kilde: – Ta del i dugnaden og forleng kontrakter

https://www.nhosh.no/politikk/rammebetingelser/2020/-ta-del-i-dugnaden-og-forleng-kontrakter/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS