Bildet viser et 450 liter rentvanns­anlegg der målene passer for mindre varebiler. Anlegget omfatter komplett rentvanns­system med varmtvanns­bereder / frostsikring for vindus­vask og fasade­vask med vann­førende teleskop­stenger.

Leasing av renholdsbil

NOWAS er igang med sitt nyeste konsept; leasing av vare­biler med komplett vaske­system, varsel­lys og inn­redning.

Publisert

– Dette gir både store og små bedrifter mulighet for å effektivisere jobben for utvendig renhold. Drømmen for enhver bedrift må være å kunne øke sine muligheter i markedet slik at omsetningen økes, men å klare det uten at investeringen blir voldsom eller de løpende utgiftene spiser fortjenesten, sier Dion Christensen, salgsleder i NOWAS.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Med dette unike konseptet får man både flere mulig­heter, bedre resultat og raskere utførsel av jobbene, …og det til en over­kommelig investering­pris, sier han.

Hvordan foregår det?

Ifølge Christensen er det inngått samarbeids­avtaler med flere merke­forhandlere slik at kunden kan velge nesten en hvilken som helst varebil etter eget ønske til en hyggelig pris.

Varebilene leveres av merke­forhandler og ønsket vaske­anlegg leveres med bilen. Vaske­anlegget (f.eks. rentvanns­anlegg, høytrykk vaske­system eller annet) blir bygd av NOWAS og innmontert på eget, profesjonelt verksted i Kobbervikdalen.

– Det er verdt å nevne at som Sortimo ProPartner+ kan NOWAS nå levere ferdig monterte og skredder­sydde Sortimo-innredninger til enhvert behov.

– For eksempel kan kunden lease en varebil av type VW Caddy Maxi over 5 år inkl. service­avtale med eller uten innskudd. Bilen leveres med det ønskede vaske­anlegg, f.eks. en løsning for transport og distribusjon av ultrarent vann til vindus- og fasadevask ferdig montert og klar for jobben. I tillegg sørger NOWAS for varsellys, innredning i vare­rommet, ekstra­utstyr som takstativ o.l., samt besørger profilering om ønskelig, sier han.

I en VW Caddy Maxi leveres bilen med et rentvanns­anlegg med 450 liter vann kapasitet med et design utnytter bilens lasterom maksimalt.

Dette oppnås ved at de forskjellige komponentene er integrert i tank­designet og gir plass for batteri, lader, pumper, filtre et.c.

Mange muligheter

NOWAS kan levere rentvanns­anlegg med tank­kapasiteter på 270 liter, 450 liter, 560 liter, 710 liter og andre.

Det finnes 1-bruker og 2-bruker-systemer, slik at systemet og investeringen kan utnyttes maksimalt og skape god omsetning.

Anlegget kan leveres med justering av vann­mengde og trykk, overvåking av vann­kvalitet, vann-nivåindikator, mulighet for varmt­vann, temp.styrt automatisk frost­sikring, forfilter­system med RO-membran. I tillegg kan systemet leveres med elektrisk slange­trommel. Dette gir lett utrulling uten motstand og likevel rask elektrisk opprulling av 100 meter slange på bare 30 sekunder.

Kilde: Pressemelding fra NOWAS AS.

Les mer under nedtrekks­menyen «Informasjon» på https://www.nowas.no/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS