Hender det at du sover dårlig eller har mareritt om natten? På grunn av stress og mas på jobben? Driftslederens hverdag kan ta flere retninger, fra «mareritt» til drømmeaktige situasjoner.

Gjør drøm til virkelighet!

Mange av oss drømmer om den perfekte jobbhverdagen. Der det er god flyt i alle prosesser og oppgaver blir løst på løpende bånd.

Publisert

Det er mulig å gjøre drøm til virkelighet! I hvert fall når det gjelder avfallshåndteringen, som Morten Frøid i Norsk Gjenvinning har erfaring fra.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Hvordan kan du som driftsleder skape en arbeidsplass der alt går som det skal? Der du slipper å ligge våken om natten i frykt for alt som kan gå galt?

Frøid er markedsdirektør i konsernet Norsk Gjenvinning, og vil i et foredrag under konferansen & messsen Bygg Ren Verdi 8.-10. mai belyse nettopp slike problemstillinger.

Meld deg på her

Bakgrunn

I sitt foredrag vil Morten Frøid berøre faktorer som å tilfredsstille myndighetenes krav til HMS og ytre miljø, kildesorteringsgrad (dvs. kvalitet), hvordan få til prosesser der alt flyter som det skal, brukervennlige løsninger, tilpasninger til bransjebehov, bruk av digitale tjenester og andre smarte løsninger, dokumenterbare resultater, og sist men ikke minst, hvordan du kan bruke et minimum av tid på rapporter og statistikker.

Om foredragsholderen

Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Først som selvstendig næringsdrivende og fra år 2000 med ulike roller i Norsk Gjenvinning-konsernet, der han fra 2003 har hatt stilling som markedsdirektør.

Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan.

Norsk Gjenvinning har 1400 ansatte, 40 000 kunder, over 700 kjøretøy, en omsetning på 4,2 milliarder kroner og potensielt mange spennende utfordringer for en driftsleder.

Meld deg på Bygg Ren Verdi!

Dette, og mye mer, er blant det vi vil belyse når hele bransjen samles under årets konferanse & messe Bygg Ren Verdi 8.-10. mai på Color Lines ferge Oslo-Kiel.

Det blir et bredt utvalg faglige foredrag, en omfattende utstilling, debatt, sosialt samvær, latter og glede.

Meld deg på her

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

BRV 2019

Den 8. til 10. mai samles renhold, eiendomsdrift og forvaltning av bygg nok en gang til konferansen & messen Bygg Ren Verdi.

Bygg Ren Verdi tar sikte på å samle rundt 500 deltakere fra offentlig og privat sektor, og er åpen for alle interesserte.

For mange er dette årets happening, der bransje­utvikling og kunnskaps­deling står sentralt. Som tidligere er arrangementet lagt til Color Lines skip Oslo-Kiel tur/retur.

Meld deg på her.

Arrangører er
Bransjeforeningen Renhold & Eiendoms­service i NHO Service og Handel
Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE)
Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR)
Renholdsnytt

Bilder fra tidligere konferanser:

Bildegalleri fra konferansen & messen i 2017

Bildegalleri fra konferansen & messen i 2015

Powered by Labrador CMS