Turnado 68 har en børstebredde på 68 cm og tanker på 60/65 liter. Børste- og vakuumhodet kan vris over et område på 400 grader. (Foto: Hefter Cleantech)
Blant det heftigste fra Hefter er den leddede hybrid-roboten FS112 med nalbredde 112 cm, og som teoretisk tar nesten 9000 kvm i timer i manuell modus. (Foto: Hefter Cleantech)
Minstemann i kategorien gulvvaske­maskiner er Turnado 35 med arbeidsbredde 45 cm og opptil 1400 kvm/t. Børstehodet kan roteres opptil +/- 200 grader. (Foto: Hefter Cleantech)

Cleaning Machinery skal distribuere Hefter

Lillesand-baserte Cleaning Machinery skal distribuere Hefter Cleantech-maskiner i Norge.

Publisert

Dette omfatter i hovedsak gulvvaske­maskiner, men alle Hefters produkter vil være tilgjengelig via Cleaning Machinery AS opplyses det i en presse­melding.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Hefter er «Made in Germany», et tysk selskap i Bayern-området som har over 20 års historie med utvikling og produksjon av rengjørings­maskiner. Maskinene selges i over 30 land.

Gulvvaske­maskinene blir laget i rustfritt stål og omfatter en komplett serie fra små til «sitte på» maskiner, samt en hybrid robot. Prinsippet for maskinene er at nal og oppsugning skjer rett bak børstene slik at det blir en effektiv vask av gulv, også om gulv har forskjellig profil. Gulvet bli hurtig tørt og blir dermed sklisikkert.

Noen av maskinene har en patentert Turnado-teknologi som gjør at børstehode med vakuum­oppsug sammen kan vris opptil 360° (avhengig av modell) og dermed også vaske med sug i revers. Også det patenterte Variotech-systemet med en «ving» som auto­matisk går ut, for å kunne brukes f.eks. der enkelte partier av området er bredere eller det er hyller med overheng.

Alle Hefters maskiner har en estimert driftstid på batterier opptil 4 timer og det garanteres reserve­deler i opptil 10 år. Cleaning Machinery besørger at maskiner kan leveres direkte fra fabrikk til kundens lokasjon, og har de viktigste modeller på lager i Norge.

Oversikt på Cleaning Machinery sin hjemmeside eller på www.hefter-cleantech.com/en/

Hefter har også en Youtube-kanal, der flere av maskinene vises i praksis: https://www.youtube.com/channel/UCZMATKTaMjS2RzDkhz31tJQ

Kilde: Cleaning Machinery AS skal distribuere HEFTER CLEANTECH maskiner i Norge! https://www.cleanma.no/blog/cleaning-machinery-as-skal-distribuere-hefter-cleantech-maskiner-i-norge

Hefter får med dette to leverandører av sine maskiner i Norge, Cleaning Machinery og Larvik-baserte Proff Norge.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS