Avtalen fokuserer på kompetanse­heving og kvalifisering av arbeids­søkere. Norsk Renseri- og Vaskeri­forening bistår gjerne sine medlems­bedrifter i prosessen. (Ill.foto: Colourbox)

Bli med på å rekruttere fra NAV!

Norsk Industri og NAV har inngått en intensjons­avtale om å få flere unge ut i jobb. Vaskeri- og renseri­bransjen er svært aktuell for å nå målet.

Publisert

Arbeids- og velferdsdirektør Sigrun Vågeng og adm.dir. i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen har under­tegnet en intensjons­avtale som skal få flere unge ut i jobb.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Målet med avtalen er å skape over­ordnet forankring og legge til rette for lokalt samarbeid mellom NAV og medlems­bedriftene i Norsk Industri. Intensjons­avtalen omfatter inkludering og kvalifisering av arbeids­søkere, samt rekrutterings­bistand og formidling av ledige stillinger til virksomheten.

- I NAV setter vi stor pris på at Norsk Industri vil bidra til å hjelpe unge mennesker inn i arbeidslivet, sier Vågeng.

- Jeg er glad for at vi i dag formaliserer et samarbeid mellom NAV og Norsk Industri. Avtalen fokuserer på kompetanse­heving og kvalifisering av arbeids­søkere. Det er helt nødvendig, for en jobb i en moderne industri­bedrift forutsetter kunnskaper som man må tilegne seg, sier Lier-Hansen.

Bransjeforeningen Norsk Renseri- og Vaskeriforening (NRV) oppfordrer sine medlems­bedrifter til å delta, og tilbyr også hjelp i prosessen:

- Det blir særlig fokus på inkludering og kvalifisering av NAVs prioriterte målgrupper - unge under 30 år. Både renseri- og vaskeri­bransjen er bransjer som er aktuelle i forhold til denne avtalen, sier bransjesjef Kjetil Tvedt i NRV.

- Dersom du ønsker å rekruttere fra NAV, eller har konkrete tilbake­meldinger på endringer i NAVs praksis når det gjelder å la unge teste arbeidslivet, så gi gjerne en lyd, sier Tvedt.

Kilde: Rekruttere fra NAV? https://www.norskindustri.no/bransjer/renseri-og-vaskeri/aktuelt/rekruttere-fra-nav/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS