Påmeldings­frist 25. august. Treffpunkt HMS vil foregå ombord på Color Lines skip Oslo-Kiel i 24.-26. september. (Foto: Øyvind Haug, Color Line)
Konferansen og messen samler ledere og HMS-interesserte fra både offentlig og privat sektor. Velkommen til faglig seilas Oslo-Kiel! (Foto: Jallafilm / Color Line)
Det dekkes til bords med 3-retters cruise-meny og buffet. (Foto: Indav Oy/Kimmo Häkkinen / Color Line)
Duv avsted til Kiel med plenty av plass til faglig og sosialt samvær. (Foto: Indav Oy/Kimmo Häkkinen / Color Line)

Påmeldings­fristen nærmer seg

Går du med planer om å delta på den spennende leder­konferansen Treffpunkt HMS, så begynner det å haste. Påmeldings­fristen er 25. august.

Publisert

24. til 26. september inviterer fagbladet HMS-magasinet og fagpresse­forlaget Ask media (som også utgir Renholdsnytt) til Treffpunkt HMS 2019. Denne konferansen blir en viktig møte­plass for alle som er opptatt av å skape et godt arbeids­miljø.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Som leder har du ansvar for å ta vare på renholderens helse på arbeids­plassen.

– Arbeids­tilsynet har definert renhold som viktig med tanke på fore­byggende helse­arbeid. Men hvem tar vare på renholdernes helse? Det er ditt ansvar som leder å sørge for at dine med­arbeidere har et trygt og godt arbeids­miljø. Vårt mål med konferansen er å gi deltakerne økt kunn­skap og ny inspirasjon til å bidra på en enda bedre måte i egen virksomhet, sier redaktør Geir Christiansen i HMS-magasinet.

Unik mulighet

Bidrags­yterne i Treffpunkt HMS er hentet fra ulike deler av arbeidslivet – nettopp for at del­takerne skal kunne få innblikk i situasjoner som man samtidig får verktøy til å løse.

– Dette er en helt unik mulighet til å få påfyll fra svært dyktige foredrags­holdere om aktuelle temaer, sier sjef­redaktør i Ask media, Pål Sønsteli, som også er redaktør for Renholdsnytt.

Det blir et fyldig program, men også romslige pauser (bildet) der du kan bli kjent med andre i bransjen, og utveksle erfaringer om hverdagens utfordringer og løsninger. (Ill.foto: teh)

Første par ut er den profilerte P4-program­lederen Michael Andreassen og hans tidligere sjef Per Henrik Stenstrøm. Hva skjer når sjefen får vite sann­heten om program­lederens alkohol­misbruk? På Kiel-ferja serveres en solskinns­historie fra svarte helvete, som de kaller fore­draget sitt.

Dag 1

Trond Hammer var første politi­mann fra Delta-styrken som gikk i land på Utøya 22. juli 2011. Men det var først da han var på sykkel­tur sommeren 2015 at livet tok en dramatisk vending. Han forteller sin versjon om hvor viktig støtten fra arbeids­giveren har vært.

Kay Ellingsen jobber spesielt med for­bedring og utvikling av mennesker gjennom prosesser. Han kommer med en rekke nyttige tips til hvordan du kan holde syke­fraværet nede i egen organisasjon.

Merethe Ulveseth er bedrifts­jordmor i Salutis HMS og forsøker å gi svar på spørsmål knyttet til syke­fravær blant gravide: Hvem er den gravide? Hvordan responderer de på ledelse? Hva er det som virker?

Dag 2

Trond Grønvold skal både holde i trådene gjennom konferansen og være bidrags­yter. Som daglig leder i Salutis HMS vil han snakke om sam­handling og konflikter.

Foto: Gisle Bjørneby / Color Line

Kolbjørn Jensen tar utgangs­punkt i at de fleste som er borte fra jobben ikke er syke. De velger å bli borte av årsaker vi kan gjøre noe med – men vil vi gjøre noe med det? Han dykker ned i fraværs­bildet, ser på bransjer, typer og særegenheter.

Siste par ut blir Fredrik Aasebø og Jon Nerheim fra Røde Kors Førstehjelp. Sammen har de mer enn 20 års erfaring fra bransjen. De skal fortelle om hvordan flere bedrifter kan benytte hjertestarter­beredskapen til å ta et samfunns­ansvar, og hvordan de har bidratt til å redde flere liv.

Les mer om konferansen og meld deg på: www.treffpunkthms.no

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS