EnviroPac AS kjøper BNS Miljø AS med datterselskapet BNS Container AB i Sverige. (Foto EnviroPac)

Kjøper seg opp i avfalls­behandling

EnviroPac AS kjøper BNS Miljø AS med datter­selskapet BNS Container AB i Sverige.

Publisert

Ifølge en presse­melding fra selskapet, er EnviroPac den ledende leverandøren av avfalls­behandlings­utstyr på det norske markedet, mens BNS Miljø er markeds­leder i Norge på salg av containere for avfalls­håndtering.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Med dette oppkjøpet utvider vi vårt produkt­tilbud med mange nye produkter samtidig som vi forsterker vår markeds­posisjon. Containere er et produkt­område der vi har ønsket oss en sterkere posisjon i Norge, sier adm. dir. i EnviroPac Morten Tønseth, i en kommentar til oppkjøpet.

Han fortsetter:

– Vår bransje er inne i en fase med restrukturering og dette kjøpet bidrar til at vi enda bedre vil kunne imøte­komme forventningene fra våre kunder for fremtiden.

EnviroPac Gruppen

EnviroPac Gruppen vil etter oppkjøpet bestå av fire selskaper i Norge, alle med virksomhet innenfor utstyr for avfalls­behandling. Gruppen vil totalt ha en omsetning på ca. 300 MNOK og 38 ansatte.

San Sac Group

EnviroPac selskapene i Norge er en del av San Sac Group. Dette er en europeisk leverandør av utstyr for avfalls­behandling, med egne selskaper i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, Russland, Polen, England, USA og Japan, samt distribusjon av sine produkter i mer enn 20 andre land. Antall ansatte i gruppen er 500, og gruppen har etter oppkjøpet en omsetning på ca. 1,7 mrd. SEK.

BNS Miljø

BNS Miljø AS har sin virksomhet innen produksjon og salg av containere for avfalls­bransjen. Selskapet er markeds­leder i Norge, og har også virksomhet i Sverige og Polen.

Kilde: EnviroPac AS kjøper BNS Miljø AS med datter­selskapet BNS Container AB i Sverige, https://enviropac.no/enviropac-as-kjoper-bns-miljo-as-med-datterselskapet-bns-container-ab-i-sverige/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS