Gulvstøvsugeren VP600 Battery. (Foto: Nilfisk)
Gulvvaskeren SC250. (Foto: Nilfisk)
Ryggstøvsugeren GD 5 Battery. (Foto: Nilfisk)

Ledningsfritt fra Nilfisk

Produsenten har utviklet sitt eget batteri­styrings­system, og deres VP600 støvsuger er blant det som nå fås i batteri­drevet versjon.

Publisert

Ledningsfri rengjøring sparer tid og forbedrer sikkerheten. Unngå å lete etter stikkontakter og for å bekymre deg for at noen skal snuble i ledningen, sier Nilfisk i en presse­melding.
De lanserer nå en batteri­drevet versjon av sin VP600 støvsuger. Støvsugeren byr på driftstid på opp til 60 minutter og en opplad­ningstid på 40 minutter.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

https://www.nilfisk.com/nb-no/local-about-us/resource-center/Pages/Article-go-cordless-with-a-battery-powered-solution.aspx

Intelligent batteri

De batteri­drevne støv­sugerne bruker alle litium-ion-batterier, som skal gi:

  • driftstid på opp til 60 minutter

  • ladetid på kun 40 minutter, som er best i klassen

  • mer enn 1000 fulle ladesykluser

Det som skiller våre batterie­drevne støv­sugere fra andre, skriver Nilfisk, er det intelligente batteri­håndterings­systemet (BMS) som er integrert i batteri­pakken.

«Vårt hovedmål var å utvikle et fleksibelt, kostnads­effektivt og sikkert system», sier Jan Thorsoe, forsknings­leder og ingeniør hos Nilfisk.

«I tradisjonelle batteri­håndterings­systemer er både batteri­pakken og laderen intelligente. Vi har utviklet en batteri­pakke med så mye intelligens at den også styrer laderen. Når BMS-systemet styrer laderen kan samme lader brukes til forskjellige typer batteri­pakker. Det gir både større fleksibilitet og reduserte kostnader.»

Gulvvasker m/rask oppladning

Batteriets driftstid er viktig, men det er også ladetiden. Nilfisk skriver: Til vår gulv­vasker SC250 kan du nå få en lader som kan få deg i arbeid igjen på under 40 minutter, såfremt batteriet har vært helt utladet.

https://www.nilfisk.com/nb-no/products/Pages/product.aspx?pid=9087380020

Ryggstøvsuger

I deres sortiment av profesjonelle støv­sugere finnes allerede en mobil batteri­drevet rygg­støv­suger, GD5 Battery.

https://www.nilfisk.com/nb-no/products/Pages/product.aspx?pid=41600841

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS