I 2019 samles bransjen igjen til en ny Bygg Ren Verdi-konferanse. Her fra åpningen av 2017-konferansen. (Fotos: Trond Erik Hillestad)
BRV-konferansen 2017 samlet bransjen nok en gang (det var fullt hus på Kiel-fergen, bildet er tatt i en av pausene).
Konferansierene, Baard Fiksdal og Tore Barlo fra NHO Service, bevilger seg en selfie før foredragene.
Konkurranser og aktiviteter blant utstillerne. RELE hadde som vanlig gjort en utmerket jobb for å få mange utstillere til konferansen.
Populær loddtrekning fra sjenerøse utstillere.
Åse Malerød (fra SiV og NFSR)(til høyre) foreslo konferansens navn Bygg Ren Verdi, her med Anne Jensen og Tore Barlo fra NHO Service.
Petter Furulund fra NHO Service overrekkes Renholdsnytts første hederspris fra redaktør Pål Sønsteli.

Suksessen fortsetter

Det er bare å krysse av 8.-10. mai 2019 i kalenderen. Da vil hele renholds­bransjen nok en gang samles til konferansen Bygg Ren Verdi.

Publisert

Konferansen og messen samler hele bransjen og har etablert seg som en stor suksess. For mange er Bygg Ren Verdi årets happening, hvor bransje­utvikling og kunnskaps­deling står sentralt. Konferansen neste år er i likhet med de to fore­gående arrangementene i 2015 og 2017 lagt til Color Lines skip til Kiel. Bygg Ren Verdi tar sikte på å samle rundt 500 deltakere fra offentlig og privat sektor, og er åpen for alle interesserte.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Vi har fått svært gode tilbake­meldinger på de to tidligere konferansene vi har arrangert, og vi har som mål å utvikle neste år konferanse ytter­ligere. Det er svært hyggelig at vi klarer å samle hele bransjen på denne måten, sier Anne Jensen i Renhold & Eiendoms­service i NHO Service og Handel, som sammen med Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE), Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) og Renholdsnytt er arrangør for Bygg Ren Verdi.

Program­komiteen vil starte sitt arbeid rett etter sommer­ferien, og påmelding til konferansen vil åpne rundt årsskiftet. Men allerede nå er det verdt å holde av 8.-10. mai 2019.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS