ISSA/Interclean blir trolig til Interclean, etter noe som synes som et mindre pent brudd i samarbeidet mellom Amsterdam RAI og ISSA. (Ill.foto fra tidligere messe: TEH)

Uryddig skilsmisse mellom ISSA og Interclean

Amsterdam RAI og ISSA har avsluttet sitt mange­årige samarbeid rundt renholds­messene i Amsterdam.

Publisert

Messe­arrangøren Amsterdam RAI har med umiddelbar virkning avsluttet sitt samarbeid med den inter­nasjonale organisasjonen for renholds­bransjen, ISSA.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det gis høyst mot­stridende meldinger rundt det som har skjedd. Mens Amsterdam RAI melder at beslutningen er tatt i forståelse fra begge parter, tilbake­viser ISSA at samarbeidet er slutt.

Ifølge ISSA skal Amsterdam RAI ha sendt brev til ISSA med beskjed om sitt ønske om å avslutte sam­arbeidet, og dessuten tatt direkte kontakt med ISSA-medlemmer, utstillere og styre­representanter i ISSA. Amsterdam RAI skal også forlangt at medlems­bedrifter i ISSA må samarbeide direkte med Amsterdam RAI for å bestille utstiller­plass på den kommende messen i 2018.

På hjemmesiden til Amsterdam RAI ser det derimot ut til å være «business as usual», bortsett fra at messen skifter navn. Ifølge Amsterdam RAI er messens navn offisielt nå blitt endret fra ISSA/INTERCLEAN Amsterdam til Interclean Amsterdam.

ISSA er i ferd med å rådføre seg med sine advokater.

Kilder:

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam becomes Interclean Amsterdam, https://www.rai.nl/en/rai-amsterdam/news-article/issainterclean-amsterdam-becomes-interclean-amsterdam/

ISSA Refutes RAI Amsterdam's Termination of Alliance, https://www.issa.com/news/news-details/all/issa-refutes-rai-amsterdams-termination-of-alliance/

ISSA och Interclean går skilda vägar, https://www.cleannet.se/article/view/565898/issa_och_interclean_gar_skilda_vagar

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam becomes Interclean Amsterdam as ISSA alliance ends, http://www.europeancleaningjournal.com/magazine/web-articles/latest-news/issa-interclean-amsterdam-becomes-interclean-amsterdam-as-issa-alliance-ends

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS