Arve Nordaas mottok prisen av avtroppende NFSR-leder Una Stefans­dottir Ugelvik under FDV-konferansen «Bygg Ren Verdi 2017».

Bransjepris til Nordaas

Arve Nordaas, tidligere Teknisk sjef renhold i ISS, er tildelt NFSRs bransjepris 2017.

Publisert

I overrekkelsen av prisen begrunnet Norsk Forening for Service og Renhold sin tildeling på følgende måte:

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Bransje­prisen 2017 går til en person som har vært lenge i bransjen. Vedkommende har jobbet både som selger av rengjørings­tekniske produkter, og som teknisk support på byrå­siden.

Etter nærmere 40 år i bransjen har ved­kommende opp­arbeidet seg en utrolig renholds­kompe­tanse. Vedkommende kjenner bransjen og nåværende og tidligere bransje­personligheter godt, og har derfor mange morsomme historier å komme med fra langt tilbake i tid.

Vedkommende er spesielt dyktig på gulv­behandling, men behersker også alle andre felt. Mange er de gulvene ved­kom­mende har «reddet». Vedkommende blir oppfattet som både seriøs og nøytral både av kunde og leverandør.

Vedkommende har testet og prøvd ut det meste av rengjørings­tekniske produkter, og det er ikke få metoder ved­kom­mende har vært med på å innføre. Og en del metoder og systemer har også blitt forkastet underveis.

Vedkommende er meget service­innstilt, og er dyktig til å dele sin renholds­kompetanse med mange. Vedkommende er en ressurs i bransjen som mange benytter seg av, og har hatt glede av. Men ved­kom­mende er også meget beskjeden og gjør ikke så mye ut av seg, selv om han godt kunne skryte litt av all sin kunnskap.

Årets bransjepris tildeles: Arve Nordaas.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Arve Nordaas

er tidligere Teknisk sjef renhold i ISS Facility Services AS. Han gikk formelt av med pensjon den 31. mars 2017 og hadde da vært ansatt i ISS siden august 1991, altså i over 25 år.

Han begynte i renholds­bransjen i 1978, og har nærmere 40 år bak seg innenfor renhold.

Powered by Labrador CMS