Vi minner om at påmeldings­frist er 31. august. Årets seminar avholdes denne gang i Stavanger.

Sykehus­seminar nærmer seg

Påmeldings­fristen nærmer seg fort, 31/8, og det er allerede mange påmeldte til Årets «Seminar for sykehus­renhold» 27.-29. september.

Publisert
Fra seminar­programmet.

Denne gangen er Stavanger universitets­sjukehus vertskap, mens seminar­hotellet er Clarion Hotel Stavanger, som ligger midt i sentrum av byen. Påmeldings­fristen nærmer seg og vi påminner om at den er 31. august 2017.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Programmet er klart og det er allerede 94 påmeldte til seminaret. Erfarings­messig kan det komme mange nå i slutt­spurten. Det er i utgangs­punktetet holdt av 150 hotellrom, så man bør ikke vente for lenge med påmeldingen for å sikre seg plass på seminar­hotellet.

Her melder du deg på

Passer for alle

Målgruppen for seminaret er ledere og mellom­ledere ved institusjonenes renholds- og husøkonom­avdelinger, men ALLE er velkommen, under­streker arrangøren Forum for sykehusrenhold.

De skriver: Vi ønsker tidligere og nye deltakere velkommen til tre interessante dager med aktuelle temaer og leverandør­utstilling. Fjorårets seminar ble en stor suksess med rekord­mange deltakere, og vi håper å se mange av dere også i Stavanger. Her vil du treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner, og kan få utvekslet erfaringer.

Fyldig rapport fra 2016-seminaret sto i Renholdsnytt nr. 5/2016. En PDF-utgave av bladet kan kjøpes her.

Spennende program

I år fokuseres det på både faglige innslag, ledelse­temaer og selv­følgelig gode innslag innenfor temaet motivasjon. Av foredrags­holdere nevnes Per Inge Torkelsen, Hanne Kristin Rohde, Cato Zahl Pedersen og den nye direktøren i NHO Service – Anne-Cecilie Kaltenborn.
Det sosiale er også viktig på et slikt seminar, som lover god under­holdning i forbindelse med årets fest­middag.

Program og påmelding: http://www.sykehusrenhold.no/cgi-bin/sykren/seminar.html

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Generelt om de årlige seminarene

«Seminar for sykehusrenhold» arrangeres hvert år. Siden 1997 har syke­husene byttet på å være vertskap for seminaret. Målgruppen er renholds­ledere og hus­økonomer ved landets sykehus og helse­institusjoner.

Erfaringen er at seminaret er blitt en viktig måte å treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner på, bygge nettverk og et sted å utveksle erfaringer.

Seminarene har en faglig del med foredrag, samt utstilling ved ledende leverandører i Norge.

Relaterte dokumenter

Powered by Labrador CMS