Illustrasjon om arrangementet.

Meld deg på til Bransjedagen

Se program for HiOAs Bransjedag her. Torsdag 28. januar 2016 kl. 1230-1530 arrangeres den årlige Bransjedagen for Facility Management i Pilestredet 35 i Oslo sentrum.

Publisert

NB: Påmeldingsfrist fredag 22. januar 2016. Vær snar! Se lenke nedenfor.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Tidligere Bransjedager har vært på HiOAs studiested på Kjeller. I august 2015 ble Bachelor i Facility Management overført til Handelshøy­skolen ved HiOA, og dette markeres ved å arrangerer Bransjedagen 2016 på HiOAs studiested i Pilestredet.

Knut Boge ved HiOA har tipset oss om smake­biter fra programmet:

  • Professor Ilfryn Price, Sheffield Hallam University, Sheffield Business School: 'FM and Business Performance'
  • Thor Olaf Askjer, admini­strerende direktør i Norsk Eiendom: 'Eiendom - En aktiva­klasse som trenger litt ekstra omsorg'
  • Morten Løkken Bendiksen, direktør Divisjon Facilities Management, Akershus Universitets­sykehus: 'Se, oversette og levere'
  • Arne Johan Hamre, District Manager FM, Sodexo: ' FM i Sodexo - utviklingstrekk i bransjen'
  • Rolf-Eirik Bexrud, teknisk sjef / prosjektleder, Hotel Continental: ' Rehabiliteringen på Hotel Continental 2009-2015 - Strategi, planlegging og gjennomføring'
  • Student­presentasjoner

Benytt anledningen til å få faglig oppdatering, til å møte bransje­kolleger og venner fra studietiden, og bli kjent med Handels­høyskolens studenter og faglig tilsatte.

Meld deg på nå via denne lenken: https://survey.hioa.no/index.php/428482/lang-nb
Veibeskrivelse finner du her: http://www.hioa.no/Om-HiOA/Kart-og-veibeskrivelser

Videresend gjerne denne e-posten til kolleger du mener kan ha interesse av arrangementet. Velkommen til Pilestredet 35 den 28. januar 2016.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på


Bransjedagen 2015 trakk 200 deltakere inkl. utstillere og studenter.

Ettertenksom bransjedag ved HiOA

Utdrag fra forrige års bransjedag, publisert 4/3-2015:

Idet hus- og kostøkonom­utdanningene nå går mot slutten og erstattes av Facility Manage­ment, var bransje­dagen kanskje viktigere enn noen sinne for å spleise spleise studenter og yrkes­liv.

Rekordene sto for fall da Høgskolen i Oslo og Akershus avholdt sin niende bransje­dag den 26. februar 2015.

Ellen Nygard, høyskole­lærer ved studieleder­området for Facility Management, kunne glad og lettet berette om hele 200 deltakere og 11 utstillere.

Dette var for øvrig andre gang dagen ble arrangert etter konseptet «Musikk, mat og mingling». God og bærekraftig mat ga, sammen med kultivert musikk, en flott ramme rundt dagen.

Bransjedagen samler ikke bare avgangs­studenter, men også 1. og 2. klassinger, tidligere studenter og mange andre som jobber i FM-bransjen.

Dagen var full av gode foredrag, der en felles­nevner var å sette utdanningen til snart uteksa­minerte studenter inn i en større helhet.

Les mer her: http://renholdsnytt.no/ettertenksom-bransjedag-ved-hioa

Powered by Labrador CMS