Fra venstre Nils Finstad (produkt­utviklings­sjef for Facility Services hos Compass Group), Magne Braaten (leder for felles­tjenester hos SpareBank 1) og Audrey Sjøstedt (Key Account manager hos Compass Group).

Compass Group vant storkontrakt hos SpareBank 1

Compass Group har signert en 100-millioners­kontrakt med SpareBank 1 for FM-tjenester til hoved­kontoret, samt ytterligere to steder i Oslo.

Publisert

Compass Groups merkenavn Eurest Services får fornyet tillit av SpareBank 1. Avtalen utvides med flere bygg, døgnåpen Amigo Express med mCash betalings­løsning, og en ramme­avtale som favner hele SpareBank 1- alliansen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Avtalen er verdt over 100 millioner kroner i fast­perioden, og har mulighet for videre opsjoner.

Kantine, renhold og planteservice

– Eurest leverer både kantine, renhold og plante­service. Det er en styrke å kunne forholde seg til én kontakt­person som tar seg av flere tjenester, sier Magne Braaten, leder for Fellestjenester hos SpareBank 1, i en presse­melding.

I tillegg til å levere det restaurant­pregede konseptet Puur, leverer Eurest kaffebar med barista, møtemat­servering og catering­tjenester.

– Det er nyttig å ha renhold og mat fra samme leverandør. Vi har mange arrangementer på huset, og på denne måten er vi sikret at alt blir ordnet, sier Braaten.

Stordriftsfordeler

I tillegg til hoved­kontoret i Hammersborg­gata 2, har Eurest sikret seg fornyet kontrakt for Karenslyst allé 20, og Hammersborg­gata 9, samt renhold av filialer og nærings­bygg i alliansen. Dette gir stordrifts­fordeler som igjen har gitt kunden en bedre pris.

– Vi har tilpasset renholdet etter kundens behov. Noen etasjer får mer ettersyn, mens andre trenger mindre. Det er vårt system, forteller Nils Finstad, produkt­utviklingssjef for Facility Services hos Compass Group.

Den helt nye ramme­avtalen gir muligheter for mat, renhold og service til hele SpareBank 1-alliansen. Hensikten er å gjøre det enklere for bankene å få kjøpt inn tjenester av god kvalitet til en riktig pris.

Kilde: Compass Group sikrer storkontrakt med SpareBank 1, http://www.compass-group.no/les_mer_om/Compass-Group-sikrer-storkontrakt-med-SpareBank-1/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Om Compass Group

Verdens­omspennende leverandør av måltids­tjenester, FM og andre support­tjenester.

Det globale konsernet har en årsomsetning på 17,8 milliarder pund.

Konsernet har over 500 000 ansatte i mer enn 50 land og er børsnotert i London.

I Norge drives virksomheten under merke­navnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap.

Compass Group har om lag 1800 ansatte i Norge, 1,7 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Les mer på Compass-group.no

Powered by Labrador CMS