Cannon Hygiene Elite Service Partner

Nytt hygiene­konsept hos Elite

En av årets store nyheter i Elite Service Partner AS er oppstarten av et nytt hygiene­konsept.

Publisert

Faksimile fra Elite Service Partner.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

«Vi er stolte over å være valgt som norsk samarbeidspartner for Cannon Hygiene. Dette samarbeidet vil sette oss i stand til å tilby markedets beste hygiene­løsninger til både interne og eksterne kunder.», melder Elite.

Cannon Hygiene har som målsetning å kunne tilby verdens mest hygieniske sanitær­konsept. Noe av det som skiller konseptet Cannon Hygiene fra andre, ifølge Elite, er at det selger teknisk service og bytte­service i samme pakke.

Med det menes at alle som arbeider med dem skal være sertifiserte teknikere, løsningene skal til enhver tid fungere, og skal alltid fremstå visuelt som nye produkter.

I tillegg bytter Elite ut alle oppsamlingbeholdere (sanitetsbind og bleiebeholdere) ved hver service. Dette sikrer bakteriefri og luktfri utskiftning.

Elite Service Partner vil være norsk eneforhandler av Cannons system. De tar mål av seg til å tilby en hygieneservice som overgår alt annet på markedet, blant annet ved at Cannon Hygiene benytter naturprodukter som har en 99,999 prosent effektivitet overfor bakterier og virus.

Kilde: Nytt hygienekonsept!

Egen nettside-avdeling om Cannon Hygiene

Powered by Labrador CMS