Innovasjonsdag forside 8882

IntelliBot vist i Norge

Under en tilstelning mellom Lilleborg Profesjonell og ISS Facility Services er renholds­roboten IntelliBot for første gang blitt fremvist i Norge.

Publisert

Lilleborg hadde vært så heldige få låne den eneste IntelliBot-roboten som pr. nå finnes i Europa. Den 22. juni ble det arrangert en egen Innovasjonsdag hos ISS i Oslo, der flere nyvinninger ble presentert.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det knyttet seg nok aller størst interesse til robotene fra det amerikanske selskapet IntelliBot Robotics, som i Norge vil bli forhandlet av Lilleborg Profesjonell.

Roboten fra IntelliBot Robotics under Lilleborgs demon­strasjon hos ISS i Oslo.

Flere bilder i vårt Bilde­galleri (se menyvalg helt til venstre).

Innovasjonsdag

"

Adm.dir. i Lilleborg Profesjonell, Petter Hellman, mener markedet forventer økt inno­vasjon fra produ­sentene. Her ved Europas så langt eneste IntelliBot.

Renholds­roboten kom på Norges-visitt etter en visning hos ISS i København. Petter Hellmann, adm.dir. i Lilleborg Profesjonell, var meget glad for å kunne demonstrere roboten såpass tidlig.

– Vi har et langt og godt samarbeid med ISS. De er en krevende, men meget givende kunde, under­streket han under Innovasjons­dagen.

– Vi virker i et krevende marked og må alle være villige til å omstille oss. Vi må hele tiden klare å skape en mer­verdi for våre kunder. Markedet for­venter dess­uten mer inno­vasjon, og nå er det mye på gang, sier han.

Lanseres i Europa

Bjørn Espen Sundt er konsept­sjef og jobber med innovasjoner i Lilleborg Profesjonell.

Robotene har vært på markedet i USA siden 2008. Etter at den store renholds­produsenten Sealed Air / Diversey Care kjøpte opp hele utvik­lings­avde­lingen hos IntelliBot Robotics, kan vi forvente at robotene snart vil bære Taski-navnet og lanseres også i Europa.

Les også:

Powered by Labrador CMS