ISS FS Rogaland Svanemerket

ISS Rogaland er Svanemerket

ISS Facility Services i Rogaland fikk tildelt Svanemerket som godkjent virksomhet under en tilstelning i Stavanger.

Publisert


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

ISS er med det landets største tilbyder av svanemerket rengjøring, og det første selskapet i Rogaland som er godkjent Svanemerket innenfor renhold.

Kundene ønsker det

– Kundene våre ønsker svanemerket renhold. Vi skal også gjøre vårt ytterste sammen med våre kunder og ansatte for å redusere vår påvirkning på miljøet. Svanemerket er et viktig bevis for at vi jobber med dette – hver dag, sier regiondirektør Anders Erik Hansen i en pressemelding.

Svanekravene innebærer at ISS må være god på kildesortering og redusere forbruket av rengjøringskjemikalier og forbruksmateriell.

Det er omfattende krav til de kjemikaliene som inngår i rengjøringsmidlene. I tillegg stilles det krav til miljøledelse og økt kompetanse for å sikre at kravene oppfylles.

ISS Facility Services Norge jobber nå videre for å kunne tilby svanemerket rengjøring over hele landet.

Synlige resultater


Andrè Ulriksen, som er salgssjef i Rogaland, sier i pressemeldingen at kundene også i større grad ønsker Svanemerket leveranse når de ber om tilbud fra oss på leveranse av renholdstjenester. Han er glad for at renholdsavdelingen har jobbet med og blitt godkjent innenfor dette.

Rune Bergman, avdelingssjef for Renhold i Rogaland, er glad for alt arbeidet som er lagt ned.

– Nå er det viktig at følger opp miljøarbeidet, bruker Svanemerket og fortelle omverden at vi har denne godkjenningen, sier Bergman.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS