ballonger.jpg
ballonger.jpg

Hvordan feirer dere?

Første mandagen i desember markeres Renholderens dag, og renholdsnytt lurer på hvordan dagen feires der ute.

Publisert

I år markeres Renholderens dag for 12. gang. Illustrasjonsfoto: colourbox.com

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Markerer dere Renholderens dag? Fortell oss hvordan i kommentarfeltet nederst på siden!

Første mandagen i desember markerer flere renholdsbedrifter og -avdelinger der ute Renholderens dag - Enten det er ved å sette av dagen til feiring og faglig påfyll, eller ved at hver enkelt renholder får en liten oppmerksomhet. Det viktigste med Renholderens dag er uansett at menneskene i faget settes i sentrum, og at vi markerer hvor viktig jobb renhold er for samfunnet.

Det var renholdsavdelingen ved Ullevål sykehus som begynte med å sette av en dag de kalte Renholderens dag, og siden har tradisjonen spredt seg over hele landet. Førstkommende mandag feires dagen for 12. gang.

Fortell oss hvordan dere feirer dagen i kommentarfeltet under!

Renholdsnytt oppfordrer også lesere til å ta bilder fra markeringen og sende oss via epost eller MMS - Så publiserer vi disse her på renholdsnytt.Bildene kan sendes til helle@askmedia.no eller som MMS til 99509460. Skriv gjerne hvem som er avbildet og noen ord om hvordan dagen har vært.

Renholdsnytt ønsker alle en god feiring!

"
Powered by Labrador CMS