Vindusvask-lift.jpg
Vindusvask-lift.jpg

Fikk kjeft for vindusvask på 1. mai

Rengjøringsfirma i Arendal valgte å vaske vinduer 1. mai. Det førte til negative reaksjoner. Derfor kommer de ikke til å gjøre det igjen.

Publisert

Renholdsfirma fikk reaksjoner etter å ha tatt vindusvasken 1. mai. (Ill.foto: Colourbox.com).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Mange tok det med et smil og vinket, men én person tok det nesten personlig, forteller Torbjørn Mottang, daglig leder i TM Stilrent, til agderposten.no.

- Ville være smidig

Mottang forteller at han var klar over at det var 1. mai og at dette er en offentlig høytidsdag, men at han på grunn av dårlig tilgang på lifter i Arendal valgte å vaske vinduene i bygget som blant annet huser Kystverket.

– Dette var ikke noen provokasjon fra min side og jeg prøvde å være så smidig som mulig, sier han, til avisen.

- Upassende

Huseier Jan Lassesen fra Arendal forteller at da han fikk greie på at vinduene hadde blitt vasket på arbeidernes internasjonale kampdag, så ringte han Arbeiderpartiet og beklaget.

– Jeg har ringt sentrale parter i Arbeiderpartiet og beklaget på det sterkeste. Dette var utenfor min kontroll. Jeg har også snakket med rengjøreren i dag tidlig og sagt at det var meget upassende å ta frem vaskekosten på 1. mai, sier Lassesen, til agderposten.no.

Torbjørn Mottang avslutter med å si at dette blir siste gang han vasker på den offentlige høytidsdagen.

"
Powered by Labrador CMS