Rense tastatur
Rense tastatur

Besøk forskningstorget og avslør dine omgivelser

Hver dag møter du flere tusen kollegaer på jobben – uten å vite det. Dette er «kollegaer» du ikke vil ha! Ved bod nr 7 ved forskningstorget i Oslo, møter du studenter og lærere fra HIOA som lærer deg å avløre dine omgivelser.

Publisert

Du kan ha mange uønskede kollegaer i tastaturet . (Foto: NHO Service).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Både elever og lærere ved studielederområde Drift og serviceledelse ved Høgskolen i Oslo og Akershus på "Forskningstorget" i Oslo vil i dag og i morgen være til stede. Dette er første gang deltar med stand under Forskningsdagene, og temaet er: avslør dine omgivelser, skriver HIOA i en pressemelding.

Noen av kollegaene du ikke vet du møter på jobb, er kollegaer du ikke vil ha.Noen har evne til å true både liv og helse, og de representerer betydelige kostnader. Aktuelle oppholdssteder er barnehager, skoler og arbeidsplasser rundt omkring i Norge. De befinner seg også der du tror det er rent. Det dreier seg om smuss.

Med nye og enkle metoder innen renholdsteknologi kan du nå heldigvis identifisere disse kollegaene. På forsningstorgen vil du få se effektive metoder for renhold, og få tips om hvordan du enkelt kan redusere risiko og kostnader knyttet til slike uønskede «kollegaer».

Flotte renholdspremier venter barn og voksne som deltar i vår renholdskonkurranse.

Se http://www.hioa.no/Aktuelle-saker/Besoek-HiOA-paa-Forskningstorget og http://www.forskningstorget.com/

Er du i Oslo sentrum på fredag eller lørdag - ta innom bod nr 7 på Karl Johan!

"
Powered by Labrador CMS