Bøtte.jpg
Bøtte.jpg

Slår tilbake mot kritikk

Påstander om at ISS driver rovdrift på ansatte, motsetter seg organisering, og verken hører eller tar ansatte på alvor, vil konserndirektør Jan Bjørneboe ha seg frabedt. På det sterkeste.

Publisert

Konserndirektør i ISS Jan Bjørneboe, slår tilbake mot kritikk. (Ill.foto: Colourbox.com)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Det forholder seg jo stikk motsatt, sier han oppgitt til hotellmagasinet.no.

– Vi tar tak i ting og arbeider for å ha en åpen tone, vi oppfordrer våre ansatte til å organisere seg og vi har absolutt ingenting å skjule. Han er mildt sagt indignert over behandlingen ISS har fått i media etter at Dagbladet meldte om dårlige arbeidsforhold på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen.

17 tiltak

– Det kan se ut som om vi ikke har gjort noe som helst. Det stemmer ikke, sier han og ifølge hotellmagasinet.no viser han til 17 forskjellige tiltak på det aktuelle hotellet. Blant annet personalmøter, vernerunder, gjennomgang av arbeidsmetodikk, opplæring og veiledning av støtteteam og HMS-kurs. I tillegg uttaler han at har ISS gjennomført IA-dager for langtidssykemeldte, arbeidsmiljøundersøkelse, både det psykososiale arbeidsmiljøet og situasjonen med hensyn til ergonomi er kartlagt, samt at det er holdt et ”Begeistringskurs” i regi av NAV og HMS-avdelingen.

Tar det på alvor

– Jeg synes vi har gjort en hel del, men når 40 ansatte står frem og sier at det ikke er bra er det klart vi tar saken på alvor, sier han. ISS har per i dag 300 hotellansatte, på landsbasis sysselsetter konsernet ca. 13 000 ansatte, sier han videre.

Bjørneboe er samtidig helt klar på at ting kunne vært håndtert på en annen måte. De ansatte kunne blitt involvert i større grad og blitt bedre informert om hvordan arbeidsdagen ville bli som ISS ansatt.

Les hele saken på hotellmagasinet.no.

"
Powered by Labrador CMS