Styre-(2).jpg
Styre-(2).jpg

Kjenner du en priskandidat?

Nå nærmer det seg fristen for å komme med forslag til Årets renholder og Bransjeprisen 2011. Nytt av året er pris til Årets Servicehelt.

Publisert

Vidar Askelien overrakte i 2010 prisen til Årets renholder 2009, Fethi Tamerdjent i ISS. (Foto: Pål Sønsteli).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Hvert år deler Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR), ut prisen Årets renholder og Bransjeprisen.

Årets servicehelt

En ny pris, årets Servicehelt, ble innstiftet i 2011. Prisen kan tildeles en person som i løpet av foregående år har ytt en spesiell serviceinnsats innen faget, eller har utmerket seg gjennom sitt daglige arbeid ved å være spesielt serviceminded i forhold til sine kunder og/eller kolleger. Prisen deles ut første gang 2012

Årets renholder

Prisen for Årets renholder skal gå til en i bransjen som har bidratt med en spesiell innsats for renholdsfaget, sine medarbeidere, kunder eller på annen måte har utmerket seg i året som har gått, eller mange år i sitt daglige arbeid. Ansatte som kan motta prisen må være renholder, arbeidende renholdsleder el.l.

Bransjeprisen

Bransjeprisen er ment som en honnør til en person eller en gruppe/forening som har utøvet en spesiell innsats for fag og bransje i det foregående året eller over tid. Det er ikke tilknyttet betingelser til hvilken type innsats, men det bør ha kommet bransjen til gode og det må vises til resultater av dette.

Send inn ditt forslag på kandidater, med en begrunnelse for hvorfor du mener vedkommende har fortjent prisen som Årets servicehelt, Årets renholder eller Bransjeprisen.

Prisene deles ut underNFSR sin årskonferanse 2012, på Color Fantasy.

For mer informasjon om prisene og tidligere vinnere, besøk nettsiden www.nfsr.no.

Forslag kan sendes til post@nfsr.no, eller til NFSR, PB. 1728 Vika, 0121 Oslo. Frist for innsendelse av forslag er 31.12.11.

"
Powered by Labrador CMS