handlingsplan.jpg
handlingsplan.jpg

Renholdsbransjen glemmes

Handlingsplanen mot svart arbeid nevner ikke spesielle tiltak for renholdsbransjen. Dette til tross for at det er slike tjenester flest kjøper svart.

Publisert

Forrige uke ble Regjeringens Handlingsplan mot økonomisk kriminalitet lagt fram. Denne foreslår blant annet styrking av bransjekontroller innenfor områder hvor det begås mye skatte- og avgiftskriminalitet. Her blir imidlertid ikke renholdsbransjen nevnt.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Nettavisa journalen.no har spurt statssekretær Roger Schjerva i Finansdepartementet hvorfor ikke renholdsbransjen nevnes, hvis den - som nye tall viser - er ”versting” innenfor svart arbeid.

"

Statssekretær Roger Schjerva. Foto: Esben Johansen

– Det er en rekke bransjer som ikke er spesifikt nevnt i handlingsplanen, som renholdsbransjen, bruktbilbransjen og frisørbransjen. Disse inngår i den pågående kontrollvirksomheten i regionene, svarer han.

Finansdepartementet skriver i et brev til journalen Samarbeid mot svart økonomi planlegger en kampanje mot privatmarkedet, hvor renholdstjenester vil bli sentralt.

Les mer om saken på journalen.no

Papirutgaven av Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Bli kjent med papirutgaven her

" Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på.

"
Powered by Labrador CMS