vibeke-hammer-madsen.jpg

- Viktig prinsipiell seier

Administrerende direktør Vibeke Madsen  i HSH er fornøyd med at de regionale verneombudene tilsettes i Arbeidstilsynet, og ikke i utpekte fagforbund. - Det er det en viktig prinsipiell seier, også for organisasjonsfriheten, sier hun. Finansieringen av ordningen derimot, er HSH kritisk til.

Publisert

Ordningen skal finansieres av arbeidsgiverne, gjennom en avgift beregnet ut fra lønnskostnadene i den enkelte virksomhet, noe HSH ikke er like fornøyd med:

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- HSH mener fremdeles at det er feil at seriøse arbeidsgivere som praktiserer HMS-regelverket på en god måte og ivaretar arbeidsmiljøet på sine arbeidsplasser, må betale for unnlatelsessyndene til de useriøse, sier Madsen. – Vi tar imidlertid Regjeringens avgjørelse til etterretning og vil konstruktivt følge opp arbeidet gjennom representasjon i fondsstyret som skal ha instruksjonsmyndighet overfor de regionale verneombudene.

(hsh-org.no)

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS